Shoppa Smart

Syftar till att stötta handel och service/tjänsteföretag i Emmaboda kommun under pandemin.

CSO har fått beviljat ett nytt projekt inom ramen Shoppa Smart i Emmaboda kommun. Med medfinansiering från Emmaboda kommun och Region Kalmar län genomför CSO nu ytterligare aktiviteter för att stötta lokala företag.

PRESENTKORT (Gula)

Under april till juni månad 2021 kommer nya Gula lokala Presentkort att tryckas upp och säljas till företag och organisationer som vill ge en vårgåva till sina anställda. De gula presentkorten gäller i så kallade Måbraföretag/Feelgoodföretag såsom frisörer, nagelskulptörer, massörer, fotterapeuter, tatuerare m.fl. Vi hoppas självklart att fler företag vill följa i kommunens fotspår och köpa en present till sina anställda i pandemitider och samtidigt stötta sina kollegor. Presentkorten har kort hållbarhet för att få effekt i företagen nu, när det behövs som mest. De gäller tom 30 juni 21.

Måbraföretag som vill vara med i kampanjen mailar info@centrum-sydost.se , företagsnamn, kontaktperson, bankkontonr + clearingsnr  för överföring av av inlösta presentkorts värde.

Medlemmar i CSO betalar inget för denna tjänst. För ickemedlemmar kostar det 200:- i anslutningsavgift samt 3% i inlösenavgift på summan inlösta presentkort.

MAT/FIKA-KUPONGER (Rosa)

Under april – juni kommer Reastauranter och Caféer i Emmaboda kommun kunna sälja kuponghäften till 33% rabatt för avhämtning av fika/mat. Projektet står för mellanskillnaden och kunden kan själv välja i vilket fik eller vilken restaurant den vill lösa in sina kuponger i. För att se vilka företag som löser in/säljer måltids/fika-kuponger se             www.centrum-sydost.se/presentkort .  Projektet står för mellanskillnaden så restauranterna och caféerna behöver inte rabattera sina varor. Dessutom utgår ersättning till restauranterna/caféerna för varje sålt häfte.